House+ paket

Hämtpris 3.400 SEK

House+ paket är ett Pro Audio högtalarsystem utöver det vanliga för dansfester upp till 150 personer eller strax däröver. Paketet är sprunget ur det populära och mindre Techin/House paketet och är speciellt framtaget och anpassat för modern och elektronisk musik som House, Techno och EDM. Med detta ljudpaket fyller du större lokaler och du får garanterat ett högt ljudtryck och grymt tung bas.

Topphögtalarna har dubbla 15 tums bas/mellan register element och ett högeffektivt diskanthorn, samt extra sidohögtalare med enkel 15 tums bas/mellan register element och ett diskanthorn. Till dessa får du 2 stycken  stora GSUB 2 x 18 tums subwoofers och 2 stycken 15 tums hornladdade subwoofers som får basen att fylla ut i större lokaler och garanterat kännas i hela kroppen.

Inkoppling görs till MP3, dator, mobiltelefon, eller DJ-spelkontroller
Max ljudtryck ca. 125dB(peek)

Med Extra + får du utkörning och riggning på plats.
Välj gärna ett av våra ljuspaket som är musikstyrd för att återge avancerade ljusmönster och effekter utöver det vanliga.

Mega house paketet garanterar att ge dig allt du behöver om du vill hålla igång den stora festen hela kvällen och långt ut på natten.

Tiläggsval

Ljuspaket 2 / 1000 SEK

Ljuspaket 4 / 2.200 SEK

Utkörning & montering

Extra+ Utkörning/inkoppling

Välj till EXTRA +
Extra + innebär att ni kan välja till utkörning och uppkoppling och nertagning av all utrustning.

Ljuspaket 5 / 3.500 SEK