XL Premium house paket

Dygnspris 4.500 SEK

XL Premium house paket ger dig ett Techno-/housesystem som leverera högt ljudtryck och tung bas långt utöver det vanliga. Systemet är gjort för lite större lokaler där outfill högtalare är nödvändiga för att täcka större dansytor. Du klarar lätt publik på 400 personer eller däröver. Paketet är vidareutvecklat från de andra och populära House paketen.
Premium är speciellt framtaget och anpassat för modern och elektronisk musik som House, Techno och EDM. Med detta ljudpaket klarar du klart större lokaler och du får garanterat ett högt ljudtryck och grymt tung bas.

Hela systemet styrs med DSP – digitalt signal processing för att få ut optimal prestanda och ljudtryck ur hela ljudsystemet.

Huvudsystem består av 2 stycken topphögtalarna som har dubbla 15 tums bas/mellan register element och med ett högeffektivt diskanthorn. Till dessa får du 2 stycken stora 2 x 18 tums subwoofers som hjälper till att fylla ut i större lokaler och garanterar att musiken kännas i hela kroppen.

Som delay-/sidosystem får du 2st topphögtalarna som har dubbla 15 tums bas/mellan register element och med högeffektivt diskanthorn. Till dessa får du 2 stycken kraftiga 2 x 15 tums subwoofers.

Inkoppling görs till MP3, dator, mobiltelefon, eller DJ-spelkontroller
Max ljudtryck ca. 125-130dB(peek)

Med Extra + får du utkörning och riggning på plats.
Välj gärna ett av våra ljuspaket som är musikstyrning för att återge avancerade ljusmönster och effekter utöver det vanliga.

XL Premium house paketet är ett av våra största system och garanterar dig allt du behöver för att lyckas med det större eventet.

Tiläggsval

Ljuspaket 2 / 1300 SEK

Ljuspaket 4 / 2500 SEK

Utkörning & montering

Extra+ Utkörning/inkoppling

Välj till EXTRA +
Extra + innebär att ni kan välja till utkörning och uppkoppling och nertagning av all utrustning.